Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται πολύ εύκολα με τα παρακάτω βήματα:

  • Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα συμμετοχής.
  • Σας αποστείλουμε με e-mail τα διαθέσιμα ξενοδοχεία και μας ενημερώνετε για την επιλογή σας.
  • Σας στέλνουμε τη φόρμα συμμετοχής και μας την επιστρέφετε συμπληρωμένη με τα ονοματεπώνυμα και τις ημερομηνίες γέννησης των ποδοσφαιριστών της αποστολής.
  • Προχωράτε στην προκαταβολή 70€/ άτομο
  • 15 μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στη λίστα και προχωράτε στην εξόφληση.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω πιστωτικής κάρτας (visa / mastercard) ή με μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό:

  • Τράπεζα: Πειραιώς
  • Swift – BIC: PIRBGRAA
  • IBAN code: GR47 0172 2660 0052 6602 2118 496
  • Δικαιούχος: Α. Βαφειάδου – Α. Στυλιανού Ο.Ε. (Explosivo Travel)

Προσοχή: όταν κάνετε τη μεταφορά μη ξεχνάτε να δηλώνετε στην αιτιολογία το όνομα της ομάδας σας!

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν 30 μέρες πριν το τουρνουά. Σε περιπτώσεις που κάποιες κατηγορίες πιάνουν το μέγιστο αριθμό ομάδων, προτεραιότητα έχει η ομάδα που έχει πληρώσει νωρίτερα την προκαταβολή. Σημειώστε ότι στα τουρνουά μας οι συμμετοχές στις περισσότερες κατηγορίες κλείνουν αρκετά νωρίτερα.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το προαιρετικό κόστος των τοπικών μετακινήσεων.

Οι γονείς/ συνοδοί μπορούν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της ομάδας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Ενημερώστε μας για τη ζήτηση και θα σας στείλουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Το μεσημεριανό γεύμα θα προσφέρεται στο χώρο των εγκαταστάσεων. Υπάρχει επαγγελματική κουζίνα όπου ετοιμάζονται τα γεύματα και χώρος με τραπεζοκαθίσματα όπου σερβίρονται (self service) οι ομάδες. Τα μεσημεριανά είναι ελαφριά γεύματα με ζυμαρικά και σαλάτα. Η ώρα του γεύματος θα ορίζεται με βάση το πρόγραμμα των παιχνιδιών. Υπάρχει πρόβλεψη για μεγαλύτερο διάλειμμα την ώρα του μεσημεριανού γεύματος

Οι ομάδες παίρνουν το βραδινό τους στο ξενοδοχείο τους. Για την ακριβή ώρα φαγητού πρέπει να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο.

Οι αγαπητοί γονείς δεν μπορούν να πάρουν μεσημεριανό μαζί με τις ομάδες. Οι ομάδες θα προσέρχονται μόνο με τους προπονητές τους για το μεσημεριανό. Για τους γονείς/ συνοδούς υπάρχει η επιλογή για κάποιο snack στο χώρο της διοργάνωσης ή κάποιο εστιατόριο/ ταβέρνα στο χωριό της Σουρωτής (2km).

Οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αποδυτήρια για να αλλάξουν και στη συνέχεια να βγουν στο γήπεδο όπου θα βρουν την τέντα τους για να αφήσουν τα πράγματα τους. Στο χρόνο ανάμεσα στα παιχνίδια μπορούν χρησιμοποιούν την τέντα τους.

Στον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στα παιχνίδια οι ομάδες μπορούν διασκεδάσουν στο fun zone της διοργάνωσης, να ξεκουραστούν στην τέντα τους, να παρακολουθήσουν κάποιο από τα συναρπαστικά παιχνίδια των αντιπάλων τους!

Τις ημέρες του τουρνουά θα υπάρχουν αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης οι πίνακες με τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομάδων. Η ενημέρωση γίνεται μετά τη λήξη του κάθε παιχνιδιού.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ…

Αν δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Find Us on Instagram

Main Partner

Official Partners